Pozadine za zidove za lakše uređenje prostora

Dekoracija za sve prostore

Pozadine za zidove mogu se pronaći u raznim bojama i uzorcima, što znači da ćete bez problema pronaći savršenu verziju za sebe. Dječje zidne naljepnice hit su za uređenje dječjih soba veće neko vrijeme, a modeli većih formata, na primjer s fotorealističnim uzorcima iz prirode savršen su odabir za prostor koji želite naglasiti u spavaćoj ili dnevnoj sobi. 

Želite li dodatno ukrasiti kuhinju, onda su odlična opcija za vas modeli koji se mogu lijepiti i na pločice, jer ćete bez mnogo posla i truda u potpunosti moći promijeniti stil i izgled vaše kuhinje!

Poigrajte se detaljima pri uređanju doma

Pozadine za zidove mogu se također pronaći i u većim dimenzijama, a u nekim verzijama njima je moguće prekriti cijeli zid. Ova je opcija pogotovo dobra želite li pomoću njih u prostoru stvoriti jedan posebno istaknut dio, primjerice zid u hodniku ili dnevnom boravku, gdje se nalazi sjedeći prostor. Onima jakih uzoraka lako možete privući oko upravo na taj dio prostora. 

Želite li da prostor izgleda skladnije, odaberite paletu od nekoliko boja koje će se pronaći i na pozadini za zidove i na detaljima u prostoriji. S druge strane, zidna pozadina također može biti i dobra pozadina za isticanje dekorativnih detalja, ako odaberete boje koje su u jakom kontrastu.

YouTube video

Igra motiva pri uređenju

Pozadine za zidove mogu vam pomoći u prostoru stvoriti razne vizualne iluzije. Fotorealistični modeli mogu dati iluziju prekrasnog pogleda ili pak čarobnog portala koji vam pruža pogled u mirnu prirodu. S druge strane, obične ili dječje naljepnice za zid često vam omogućuju da na svoje zidove postavite razne simpatične motive poput:

Članci iz iste kategorije: